MAN TGS met Hiab Multilift voor Van der Wal

Van der Wal Sloopwerken BV uit Joure heeft een MAN TGS 45.510 8x4 WS in gebruik genomen. De door Wierda Bedrijfswagens geleverde MAN werd voorzien van een Hiab Multilift Ultima 30 S 63 Flex haakarmsysteem.

Het HIAB afzetsysteem, is voorzien van automatische volgorde besturing, snelgang kippen en afzetten, urenteller, Safespeed en demping aan het einde van de beweging. Verder is er Friction Relief gemonteerd op het afzetsysteem, net als de bediening voor een pneumatische container-achterklepopener.

De hydraulische aansturing vindt plaats via een extra sectie voor een containerflat met autolaadkraan, voorzien van crane locking module. Verder is de truck voorzien van een hydraulisch uitschuifbare Multilift bumper.

Voor de haak is een stalen olietank gemonteerd met een inhoud van 135 liter. Verder is de truck voorzien van het Flexivision camerasysteem, behorende bij het Multilift haakarmsysteem. Dit systeem bestaat uit drie achteruitkijkcamera's. De truck is verder voorzien van een Groeneveld vetsmeersyteem.

DEEL HET