LoadLok adviseert over ladingzekering

LoadLok adviseert en geeft tips voor slimme ladingzekering. Daarmee laat deze specialist in ladingzekering zien hoe u tijd kunt besparen en tegelijkertijd de veiligheid kunt verhogen. Met moderne ladingzekering materialen, frictiematerialen en ladingbeschermers kunnen chauffeurs op eenvoudige wijze de lading zekeren volgens de eisen die daaraan gesteld worden in Duitsland.

Door bijvoorbeeld de toepassing van anti-slip materialen kan de wrijving van de lading ten opzichte van de vloer meer dan verdubbelen. Extra wrijving betekent minder kans op schuivende lading en daardoor kan er volstaan worden met minder ladingzekerings middelen. Een andere slimme noviteit is de zogenaamde 919 Ergo Ratel. Die werkt precies andersom waardoor de chauffeur zijn eigen gewicht kan gebruiken om de spanbanden aan te spannen. Dat is ergonomisch verantwoord en het zorgt voor een nog betere zekering van de lading. 

Op de website van LoadLok wordt alles duidelijk uiteengezet en is er ook de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen over ladingzekering. Klik hier voor die website!

DEEL HET

Video's van LoadLok adviseert over ladingzekering

  • Video bij:LoadLok adviseert over ladingzekering