Leci Trailer komt naar Hardenberg

Sinds 1 januari 2018 is TTGG, het trailerbedrijf van Mercedes dealer Gomes, officieel dealer van Leci Trailers voor Nederland. Leci Trailers is volgens TTGG een grote aanbieder in Spanje en heeft een groot marktaandeel in Frankrijk. In Denemarken is Leci Trailers volgens de dealer goed vertegenwoordigd met trailers voor LZV-oplossingen.

TTGG staat voor Truck en Trailer Groep Gomes, onderdeel van Truck en Trailer Groep Nederland. Dit bedrijf is officieel dealer van Kögel en Rojo trailers in Nederland. Omdat er veel vraag is naar distributie trailers met gestuurde assen, heeft Truck en Trailer Groep Gomes haar productengamma nu uitgebreid met het merk Leci Trailers. Dit Spaanse merk levert trailers met besturing in alle varianten. Het gamma gaat van enkel-as city trailers tot twee- en drie-assige trailers met een gestuurde naloopas. De trailers zijn leverbaar in schuifzeil- en boxoplegger varianten maar ook in Frigo uitvoeringen.

Deze koel- en vriestrailers bouwt Leci Trailers in eigen beheer. Middels het principe nat op nat verlijming garandeert Leci de hoogste kwaliteit en behoud van K-waarde. Ook na een langere periode van gebruik. Ook bij schade is het proces van herstel van de wanden vele malen makkelijker, goedkoper en sneller dan bij geïnjecteerde paneelbouw, aldus TTGG.

DEEL HET