Lamberet SR2 Greenliner voor Ladessa

Lamberet-importeur Carrosseriebedrijf Elenbaas uit Poortvliet  heeft aan Ladessa uit Oosterhout  een Lamberet SR2 Greenliner 2 assige oplegger, met een GVW van 33.000 kg geleverd. Het  eigen gewicht van de Greenliner bedraagt 7520 kg wat een laadvermogen geeft van 25480 kg.

De oplegger is uiteraard voorzien van het kenmerkende Lamberet achterkader wat niet alleen strak is maar ook schades beperkt en in veel gevallen voorkomt doordat de deuren 160 mm van het achterkader wegdraaien en vlak tegen de zijwand aankomen .

In de eigen spuiterij van Elenbaas is de oplegger inclusief koelmotor en dak voorzien van een witte laklaag zodat dit een op een overeenkomt met de Mercedes-Benz Actros trekker waarna de opvallende en tot in details kloppende huisstijl gemonteerd kon worden. De nieuwe koelplegger is voorzien van het Wabco opti-turn / opti-load systeem wat de oplegger makkelijker te manoeuvreren maakt, in deellading de trekas ontlast, en wat de levensduur van de banden aanzienlijk verlengt.

Andere kenmerken van deze nieuwe trailer zijn een D'Hollandia SMR 30 onderschuiflaadklep en een Carrier Vector 1550 koelmachine met Datacold temperatuurregistratie. 

DEEL HET