Lamberet SR2 Greenliner voor Kloostrans

Carrosseriebedrijf Elenbaas heeft in zijn functie als importeur van Lamberet een nieuwe SR2 Greenliner afgeleverd aan Kloostrans uit Zelhem. Dit is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar bestaat en dat is gespecialiseerd in onder andere geconditioneerd vervoer naar Italië, Duitsland en de Alpenlanden.

Het Lamberet achterkader met wegdraaiende deuren en de vlakke achterzijde voor de reclame, de professionele graad van afwerking en  het bescheiden eigen gewicht van de oplegger, wareb aanleidingen voor Kloostrans omn te kiezen voor deze Greenliner uitvoering. Importeur Elenbaas durft te stellen dat dit op het moment de lichtse koel/vries opleggers is.

De oplegger is in de eigen designafdeling van Elenbaas voorzien van een full-color huisstijl, met op de zijkanten reclame van hun opdrachtgever en aan de achterzijde voorzien van eigen reclame. De trailers is verder uitgerust met een zijdeur, een Carrier Multitemp koelmachine in low noise uitvoering, en een palletkist. De complete onderbouw is in de gewenste kleur gespoten en de trailer staat op Alcoa wielen. 

DEEL HET