Lamberet: Beursaanbieding op MobiliteitsRAI

Donderdag 19 t/m zaterdag 21 oktober 2017 heeft Carrosserie Elenbaas een stand op de MobiliteitsRAI, de beurs voor de mobiliteitssector, in RAI Amsterdam. In samenwerking met Lamberet Frankrijk  komt de importeur met een bijzondere beursaanbieding.

Op het buitenterrein van de MobilitietsRAI kunnen bezoekers de speciale Lamberet SR2 X-City oplegger bekijken. Deze demonstratie oplegger wordt tijdens de beurs volgens Elenbaas tegen een heel scherpe prijs te koop aangeboden.  De oplegger is direct leverbaar en zit volgens Elenbaas boordevol opties.

De oplegger is uitgerust met een drie tons onderschuiflaadklep en heeft de sterkste Carrier machine op het kopschot. Verder is een tweede laadvloer beschikbaar en is de oplegger verkrijgbaar inclusief pharma-certificaat. De remelektronica is van Haldex en is voorzien van 'softdocking', wat ondanks het robuuste achterkader van de trailer, Lamberet staat hier bekend om, toch wel handig is. In dat achterkader zitten de LED Safe Lights, die de chauffeur zicht bieden op wat hij of zij doet tijdens het manoeuvreren.

Importeur Elenbaas benadrukt dat er van deze uitvoering slechts een exemplaar wordt verkocht, en wel op de MobiliteitsRAI!

DEEL HET