Lage 'plaatkop' schamel-aanhanger van Trias

 

Trias Trailers heeft een speciale extra lage 'plaatkop' schamel-aanhangwagen gebouwd voor Bemo Betonboren uit Someren.

De drie assige aanhangwagen is uitgevoerd met drie 9-tons BPW assen met trommelremmen. De bandenmaat is 205/65R17,5 waardoor de laadvloer bijzonder laag gehouden kon worden. Door die lage bandenmaat in combinatie met de plaatkop aan de voorzijde realiseerde Trias een volledig vlakke laadvloer van slechts 780 mm in rijstand. Door de toepassing van de gekozen bandenmaat is het laadvermogen beperkt tot 8 ton per as bij 80 km/h. Het bruto laadvermogen komt daarmee uit op 24 ton.

De wagen is tevens voorzien van een afschuining en een U balk aan de achterkant voor het oprijden middels 23 tons aluminium rijbanen. De rijbanen zijn voorzien van tranenplaat in de middenvakken, hierdoor zijn de rijbanen te gebruiken voor de zowel zware machines met luchtbanden als machines met kleine harde wieltjes.


De wagen is compleet uitgevoerd met LED verlichting, elektrische luchtvering voor en achter van WABCO en een 30mm hardhouten vloer van ATC. De voorzijde is voorzien van een zware stalen kopschot wat is dichtgemaakt met tranenplaat. Zoals alle Trias producten is ook deze aanhangwagen volbad verzinkt voor een duurzaam en fraai uiterlijk.

 

 

DEEL HET