LAG trailers voor Van Waveren Transport

Van Waveren Transport kocht onlangs 6 brandstofopleggers en 2 containerchassis bij LAG Trailers. De eerste vier tankopleggers zijn inmiddels afgeleverd. Deze opleggers worden ingezet voor het bevoorraden van Shell tankstations.

De opleggers zijn voorzien van vernieuwde technologie die de veiligheid van chauffeur, de omgeving en het product garandeert. Een technologisch hoogstandje is de meetinstallatie met ContRamix-technologie die contaminatie van het product vermijdt. De Bartec SAFE software voorkomt foutieve stortingen dankzij het gebruik van SAFE Tags. De LAG-oplegger is tevens voorzien van OTA (Over The Air) software-updates.

Gewichtsbesparing

Naast de Fuel-trailers kocht Van Waveren ook nieuwe containerchassis aan bij LAG Trailers. Het bedrijf koos uitdrukkelijk voor het 2019 concept van de LAG containerchassis. “We zijn zeer enthousiast om het nieuwe concept van LAG in te zetten. Dankzij het lage eigengewicht maximaliseren we onze laadcapaciteit, geeft General Director Es van Waveren aan. De nieuwe chassis met allerhande toebehoren zoals slangen en slangenkokers klokken af op een imposante 3150 kg.

De investering in nieuw materieel betreft een uitbreiding van de vloot van Van Waveren. 

DEEL HET