Krone Vario Liner voor Elvis

Elvis, een Europees netwerk voor transportbedijven, heeft een Krone Vario Liner in gebruik genomen. Deze schuifzeil oplegger is voorzien van een flexibele, tweede laadvloer waardoor er 62 palletplaatsen ontstaan.

De, XL gecertificeerde opbouw is tevens goedgekeurd voor ADR vervoer. “De Krone Vario Liner is het efficiënte antwoord op de dagelijkse uitdagingen in het HUB- en reguliere transport”, zegt Nikolja Grabowski, CEO van Elvis “Hij heeft niet alleen meer laadruimte dan zijn voorganger, maar kan ook nog sneller geladen en gelost worden. Dat maakt hem zuiniger en vermindert de transportgerelateerde CO2-uitstoot.”

De tweede laadvloer kan per segment variabel worden ingesteld. Dat vergroot niet alleen het aantal palletplaatsen tot 62, maar voorkomt ook dat goederen verkeerd worden gestapeld of door te grote druk worden beschadigd. 

De verschillende niveaus kunnen met een heftruck eenvoudig worden ingesteld. Een elektronische vergrendeling voorkomt een foutieve instelling van de niveaus. Belangrijk hierbij is dat de chauffeur ontlast wordt doordat hij niets handmatig hoeft te doen. Volgens constructeur Wiese GmbH & Co is de bediening eenvoudig. 

De Vario Liner wordt standaard met een hefdak uitgerust, waardoor het eenvoudiger is om het bovenste dek te beladen. Ook het vastzetten van de lading wordt hierdoor vereenvoudigd.

 

DEEL HET

Meer over...