Krone sluit overeenkomst met Alltrucks

Trailerfabrikant Krone heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de onafhankelijke keten van bedrijfswagenwerkplaatsen Alltrucks.   

Het netwerk van Alltrucks, een keten die in 2013 werd opgericht door remspecialisten Knorr, en Bosch, alsmede door onderdelenleverancier ZF (inmiddels in handen van Wabco) telt in heel Europa inmiddels 700 steunpunten in veertien Europese landen. Krone stelt dat klanten van Alltrucks door de samenwerking gaan profiteren OE-expertise van de trailerfabrikant. Krone heeft hiermee natuurlijk ook ineens veel meer onderdelen-outlets. De komende maanden worden de Alltrucks-vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voorzien van Krone expertise en onderdelen. De andere Europese landen volgende de komende maanden.

Celsineo

Krone maakt er geen geheim van, dat de komst van de eigen koelmachine een rol heeft gespeeld bij het nemen van deze stap. Krone wil bewerkstelligen dat monteurs op Alltrucks-vestigingen getraind worden in de omgang met deze koelmachine, die Krone ontwikkelde samen met Liebherr. Het is de bedoeling dat ook onderdelen van deze nieuwe koelmachine binnenkort bij Alltrucks verkrijgbaar zullen zijn.

Nederland

Voor ons land heeft de samenwerking met Alltrucks vooralsnog weinig impact. De keten van onafhankelijke werkplaatsen heeft in ons land alleen vestigingen in Helmond, Nisse, Hapert, Hillegom en in Waddinxveen.

DEEL HET

Meer over...