Krone Polyester-Steel voor C.Vreugdenhil

Wezenberg Trailers heeft weer Krone Polyester-Steel koeltrailers geleverd aan C. Vreugdenhil uit Maasdijk. Met deze nieuwe opleggers heeft dit bedrijf inmiddels vijftien stuks van dit type in de vloot.

De opleggers zijn speciaal voor Vreugdenhil aangepast. Zo zijn de Krone trailers voorzien van een aangepast achterkalf met Wabco tail-guard parkeersensoren. Hierdoor wordt de kans op beschadiging tijdens het aandocken beperkt. De opleggers zijn verder uitgevoerd met een Thermo King SLX-I-300 en een Dhollandia onderschuivende laadklep 2500 kg en 1800 mm. Verder bevatten de opleggers onder andere 5 x rails-dak-vloer en ventilatieluikjes.

C. Vreugdenhil is de specialist in groepage en geconditioneerd transport naar Zweden en Frankrijk, waarbij de groothandelsmarkt Rungis te Parijs een veelvoorkomende bestemming is. Het familiebedrijf Vreugdenhil kenmerkt zich door de inzet van betrokken medewerkers die met het credo: stipt op tijd en zorg voor het product van de klant elke dag een topprestatie leveren.

DEEL HET

Meer over...