Krone en Schmitz Cargobull in de prijzen

Twee persberichten, zes minuten na elkaar van de twee grootste Duitse trailerbouwers. Dat kan voorkomen, maar als ze dan ook nog beide claimen een 'Best Brand' award te hebben gewonnen dan wordt het wat merkwaardig. Toch blijkt dat het geval te zijn.

Het Duitse uitgeefhuis ETM, uitgever van onder andere Lastauto Omnibus en Fernfahrer, houdt jaarlijks een onderzoek onder haar lezers. Als gevolg daarvan ontstaat er een ware regen van awards die de industrie maar wat graag in ontvangst neemt. Dit jaar won Schmitz Carbobull de 'Best Brand 2020' award in de categorie 'Trailer/box/refridgirated body' categorie. 

Krone op zijn beurt ontving ook de 'Best Brand' award, maar dan in de categorie schuifzeiltrailers. Prachtige awards, en wij feliciteren beide merken hiermee maar met zoveel categorieën als ETM inmiddels heeft opgetuigd is er voor iedereen wel wat moois te vieren. Het ruikt dan ook een beetje naar het uitdelen van prijzen aan trouwe adverteerders, en daar is eigenlijk niks mis mee in deze barre tijden. 

DEEL HET