Krone Coolliner Duoplex Steel voor Bert Donker

Bert Donker uit Surhuisterveen heeft een nieuwe Krone koel-vriestrailer in gebruik genomen. De oplegger werd met veel aandacht voor detail en techniek samengesteld en het resultaat is een mooi stuk gereedschap voor transporten naar Scandinavië.

Bert Donker transport rijdt met hoogwaardige goederen veelal op Scandinavië. Door onderweg op te letten wist hij opties te kiezen die het werken met deze nieuwe Krone veraangenamen. Zo koos Bert bijvoorbeeld voor toetsen in de wand van de oplegger waarmee hij zijn trailer in de luchtvering van binnenuit kan regelen tijdens het laden en lossen. Verder koos hij voor de sterkste binnenwand die Krone is zijn programma heeft de zogenaamde “Distriwand”. 

De 'Duoplex Steel' oplegger werd uitgevoerd als 'Doublestock' uitvoering met extra verlichting, de hypermoderne Thermo King koelunit maar ook de prachtige belettering en kleurkeuze. Kortom, een oplegger die helemaal af is voor deze eigenrijder. ,,Samen met de mensen van Krone Nederland ben ik tot deze specificatie gekomen. Bij Krone kunnen ze luisteren naar de klant en dat omzetten in het passende product. Dat was voor mij belangrijk en de reden om voor Krone te kiezen'' aldus Bert Donker. 

DEEL HET

Meer over...