Krone breidt uit in Turkije

In het Turkse Gebze heeft Krone een multifunctioneel centrum geopend waar trailers worden verkocht, geserviced en waar onderdelen verkrijgbaar zijn. Nog maar kort geleden, in 2012, opende Krone een fabriek in het nabijgelegen Tire.

Turkije is veel in het nieuws, maar er worden gelukkig ook nog gewoon zaken gedaan. Trailerfabrikant Krone is nadat het volledig eigenaar is geworden van de fabriek in Tire, druk met het optuigen van een deugdelijk verkoop- en service netwerk in Turkije. Het Duitse bedrijf legt uit dat inmiddels zeventig procent van de totale trailerproductie geëxporteerd wordt. Krone is nu actief in vijftig landen en is nu sterk vertegenwoordigd in Turkije, waar het naar eigen zeggen een groeiende klantenkring heeft.

In het nieuwe centrum in Gebze, dat volgens Krone strategisch is gelegen aan doorgaande transportroutes in dit grote land, ligt de nadruk op in- en verkoop van gebruikte trailers en andere aftersales taken. Krone is veel actiever geworden in onderdelenverkoop, en ook daarop is de nieuwe vestiging ingericht. 

DEEL HET

Meer over...