Krone biedt meer opties voor megatrailers

Krone heeft verbeteringen aangekondigd aan zijn megatrailers. De trailers voor volumineuze transporten worden lichter tot minder dan 5900 kg en de fabrikant nieuwe opties.

Krone biedt enkele leuke opties voor megatrailers. Zo kan het dak tot 50 cm hoog geopend worden, voor het inladen van volumineuze goederen, zoals machines. Krone is er verder in geslaagd om een achterkader te ontwerpen dat hydraulisch verbreed kan worden. Op die manier kunnen via de achterkant bijvoorbeeld machines geladen worden die maar net in de trailer passen, zonder schade bij het inladen te veroorzaken. De inlaadbreedte aan de achterkant kan hierdoor bijna 3,5 meter worden, 3.480mm om precies te zijn. Ook dit is geen standaard gegeven, maar kan tegen meerprijs besteld worden. Verder kan Krone de Mega Liner leveren als huckepacktrailer.

Krone kan zijn megatrailers leveren met een Safe Curtain, een schuifzeil met ingebouwde veiligheid en waarbij volgens de fabrikant snel geladen en gelost kan worden. Tot slot kunnen de stootbuffers aan de achterkant, bestaande uit rollen, snel vervangen worden zonder dat er geboord hoeft te worden.  

DEEL HET