Kommuter: mobiele werkplek in een bestelwagen

Voor monteurs, installateurs, aannemers en andere vakmensen die op locatie werken is het wel zo efficiënt als ze al hun spullen overzichtelijk bij de hand hebben. En helemaal fijn als ze dan ook nog ergonomisch kunnen werken. Met de Kommuter is dit mogelijk. De Kommuter is een verrijdbare werkplek waarin al je gereedschap en materiaal netjes is opgeborgen.

De kommuter is een bestelwagen uitrusting die, net als een brancard eenvoudig uit de bestelwagen gehaald kan worden, om hem vervolgens naar de werkplek te rollen. Ideaal, want werken op stahoogte is een stuk prettiger dan telkens je gereedschap en materialen van de grond te moeten pakken. En na de klus schuif je de Kommuter, net als een brancard in een ziekenauto, weer terug in je bestelwagen. Hiermee staat al je gereedschap meteen weer veilig vergrendeld op zijn plaats.

In de bus staat elke Kommuter op een vast platform. Dat heeft twee functies. Het goed vergrendelen van de Kommuter tijdens het transport én het geleiden van de unit tijdens het in- en uitladen. Standaard heeft de Kommuter twee stevige zwenkwielen voor en twee grote wielen achter. Voor extra comfort en ruwer terrein is hij ook leverbaar op luchtbanden. Er zijn verschillende lengtematen, maar met een maximale breedte van 69 cm kan de Kommuter altijd door een gewone kamerdeur. 

De Kommuter past in een middelgrote tot grote bestelauto en is verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Van een versie met werkbank en grote schuiflade tot verschillende opbergkisten die open- en uitklappen. Deze kisten zijn naar wens in te richten, waardoor je alles georganiseerd op jouw manier kunt opbergen. 

Het systeem wordt geleverd door Ibema. 

 

 

 

DEEL HET