Kögel met twee trailers naar Hardenberg

Op Transport Compleet in Hardenberg stelt Kögel het productenpalet voor de transport- en constructiebranche voor. Van 26 t/m 28 maart 2019 kunnen de bezoekers bij Kögel een speciaal voor de Benelux-markt voorgeconfigureerde Kögel Cargo van de NOVUM-generatie en een Kögel Cool - PurFerro in detail aan de tand voelen. 

Kögel toont op de stand van de Transport Compleet de Kögel Cargo van de NOVUM-generatie, die al op de IAA Nutzfahrzeuge 2018 (IAA Bedrijfsvoertuigen 2018) werd geïntroduceerd. Het volgens de fabrikant geoptimaliseerde buitenframeprofiel en de verbeterde opbouw maken de Kögel Cargo niet alleen nog robuuster, maar verbeteren ook de handling in het dagelijkse gebruik. Bovendien overtuigt de Kögel Cargo van de NOVUM-generatie door de mate waarin hij door opties en keuzemogelijkheden aan de specifieke wensen en eisen van transportbedrijven kan worden aangepast. De oplegger op de beurs is speciaal voorzien van een voor de Benelux-markt samengestelde uitrusting.

Purferro

Als tweede highlight is in Hardenberg de gesloten Premium-koeloplegger Kögel Cool - PurFerro quality te zien. Deze geoptimaliseerde koeloplegger is speciaal afgestemd op de eisen die aan het vervoer van bloemen en verse, diepgevroren en farmaceutische producten worden gesteld, en is volgens Kögel door diverse opties ook geschikt voor universeel gebruik. Dankzij de vele opties kan de oplegger in vergaande mate op de specifieke behoeften van de klant worden afgestemd. Nieuw zijn vooral de systeemoplossingen die de chauffeur ondersteunen in het dagelijkse werk, aldus Kögel.  

DEEL HET