Kögel met Cargo RoRo naar Hardenberg

Kögel presenteert tijdens Transport Compleet in Hardenberg de Cargo RoRo oplegger in Benelux uitvoering. Bezoekers kunnen van 21 tm 23 maart de Kögel stand bezoeken in hal 4.

De Kögel Ferry met Roll-on-Roll of uitrusting in Benelux uitvoering is een extra robuust gebouwde oplegger voor het veeleisende ferrywerk. De uitgekiende indeling van de dwarsliggers maakt het zeer stabiele chassis geschikt voor het vervoer van zware ladingen, voor de meest uiteenlopende soorten wegdek en voor het dagelijkse laden en lossen ook onder de moeilijkste omstandigheden. Het draagvermogen van de vloer maakt een asbelasting van de heftruck tot 7,2 ton mogelijk. Daarnaast heeft de Kögel Cargo een laag eigen gewicht en een zeer robuuste opbouw. Dankzij de beide doorlopende dakversterkingsprofielen is bij geopende zijwanden geen ondersteuning door rongen nodig. De trailer heeft in de basisuitrusting een eigen gewicht van ca. 6.000 kg. Daardoor is hij uitstekend geschikt voor transporten met een groot laad vermogen. 

Het tentoongestelde model is voor het onbegeleid Ferry transport is uitgevoerd met een heavy-duty roll-on-roll-off-uitrusting. Daartoe behoren een diagonale versterking tussen de langsdragers en de kantbalk, een 10 millimeter dikke gesloten glijplaat, een 10 millimeter dikke schotelplaat, zes paar Ferry ogen met een geteste kracht van 12.000 kilogram. Eén paar roll-on-roll-off- Ferry ogen is daarbij aan het voorste deel van het chassis in de buurt van de kingpen helemaal links- en rechts naar buiten gemonteerd voor een goede bereikbaarheid.

Transport Compleet wordt gehouden in Hardenberg van 21 tot en met 23 maart.

 

DEEL HET