Kögel komt met All-Round serviceconcept

Trailerfabrikant Kögel komt met het All-Round serviceconcept. Dit werd onthuld op de IAA en betreft ondersteuning aan klanten gedurende de gehele economische levensduur van de trailer.

Hierbij gaat het in eerste instantie om uiteenlopende financieringsvormen, waarbij Kögel Telematics de basis vormt voor service contracten. Uiteraard zegt Kögel klanten ook te kunnen helpen wanneer ze hun gebruikte trailer weer willen inruilen. De fabrikant benadrukt dat de klant min of meer bepaalt voor welke financieringsvorm gekozen wordt, maar als het aan Kögel ligt, heeft leasing de voorkeur. “Daardoor houdt de klant geld in kas en gaat hij geen verplichting aan met zijn bank”, zegt Kögel.

Verhuur, servicecontract

Andere componenten van Kögel All Round zijn verhuur en servicecontracten. Kögel kan voor de korte termijn huurtrailers aanbieden en natuurlijk kan de klant op die manier alvast kennis maken met K:ogel, voor zover dit merk nieuw voor hem is. Met een all round servicecontract regelt Kögel alle onderhoud en zorgt het voor beschikbaarheid van benodigde onderdelen. “Dit heeft ook een gunstig effect op de restwaarde”, zegt Kögel. 

DEEL HET

Meer over...