Kögel Benelux breidt haar activiteiten uit met Humbaur heavy duty

Per februari 2020 breidt Kögel Benelux B.V uit Kampen haar verkoopactiviteiten uit met de zware aanhangwagen en trailer lijn van Humbaur GmbH.

Het Humbaur aanbod bestaat uit zware aanhangwagens 24 tot en met 50 ton die geschikt zijn voor weg- en waterwerk, bouw, asfalt,  industrie en  zwaartransporten etc. De modellen variëren van drie tot en met vijf assen en zijn laag gebouwd in verband met grote volumes en hoogtes. Optioneel zijn hydraulisch bedienbare oprijbanen aan de achterzijde voor het vergemakkelijken van oprijden van zware machines. Verder zijn er tal van mogelijkheden wat betreft klantspecifieke wensen.

Semi-dieplader

Naast aanhangwagens zal ook het programma drie-assige semi-dieplader toegevoegd worden die in de standaard uitvoering volgens de importeur rijkelijk uitgerust is met vele extra‘s, maar ook hier geldt wederom dat klantspecifieke wensen en optie’s tot de mogelijkheden behoren.

Bouw

Onder deze categorie vallen de twee-assige aanhangwagens van vijf toe en met 19 ton. Deze serie is geschikt  voor de bouw, groenvoorziening, en de agrarische sector. Dit aanbod leent zich met name voor de kleinere machines als oprijwagen en als plateau- en goederen aanhangwagen voor het middelgrote segment. Ook hier is weer een breed scala aan mogelijkheden van oprijaanhangwagen tot kipper en bijna alles wat daar tussen zit.

De uitbreiding van Humbaur programma binnen Kögel Benelux B.V. was een voor de hand liggende stap gezien Humbaur Gmbh een zusterbedrijf is van Kögel GmbH, en omdat Kögel Benelux B.V. weer een dochteronderneming is van Kögel GmbH.

Kögel Benelux spreekt van een welkome aanvulling die het bedrijf zeker de komende tijd nog meer op de kaart zal gaan zetten als flexibele speler met een ruim en gevarieerd aanbod voor de gehele transport, bouw en agrarische sector, aldus het bedrijf.

Inmiddels zijn de eerste voorraad modellen aangeleverd bij de vestiging Eckertstraat 20 te Kampen, waar zich ook de nieuwe Kögel en gebruikte voorraad opleggers bevinden.

DEEL HET

Meer over...