Knapen levert 12 trailers aan Plomp & Zn

Firma Plomp en Zonen B.V. heeft haar wagenpark onlangs uitgebreid met twaalf schuifvloertrailers van Knapen. Plomp is een  houtverwerkingsbedrijf en haar logistiek proces vraag om een oplossing op maat. Rober Plomp, verantwoordelijk voor het wagenpark en logistiek, heeft in samenspraak met Koen Leenders van Trailned  de traileruitvoering bepaald.

Als officiële dealer van Trailned heeft  de afdeling Speciaalbouw van Knapen deze schuifvloertrailers mogen ontwikkelen. Firma Plomp heeft voor Trailned gekozen vanwege haar specialisme in alles wat met losgestort transport te maken heeft. De trailers moeten zowel pallets als houtvezels in bulk kunnen vervoeren. De nieuwe schuifvloertrailers van Knapen hebben o.a. aanpassingen voor het vol blazen van de trailer met houtsnippers vanaf de voor- of achterzijde, een palletbak en een constructie voor het meenemen van een eigen meeneemheftruck.

Plomp is opgericht in 1922 en sinds 1987 gevestigd in Waardenburg. Het productengamma richt zich specifiek op kwalitatief hoogwaardige bodembedekking voor paarden, veehouderij en kleine huisdieren. Daarnaast heeft Plomp  zich toegelegd op het produceren van houtpellets. Dit zowel onder de merknaam Plospan als onder diverse private labels. Het wagenpark bestaat uit ca. 600 containerbakken en trailers, waarvan 60 schuifvloeropleggers.

 

 

 

DEEL HET