Kipper Event: 7 en 8 juni in Harderwijk

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni aanstaande staat het Bouw en Infrapark terrein in Harderwijk in het teken het Kipper Event. Een speciaal evenement voor bouwvoertuigen, opbouwen, getrokken materieel en autolaadkranen.

Na het grote succes van de eerste editie van het Kipper Event in Markelo in 2022 zetten we voort op de ingeslagen koers, maar op een meer centraal gelegen locatie, namelijk het Bouw en Infrapark in Harderwijk. Daar hebben we nog meer ruimte, voldoende parkeerruimte en faciliteiten rondom het Kipper Event.

Hoewel de naam Kipper Event anders doet vermoeden gaat het om bouwvoertuigen. Dus ook met portaalarm auto's, autolaadkranen, betonmixers en dergelijke. Ook getrokken materieel verdient een plek op het Kipper Event.

Naast de expositie van de standhouders wordt er een demobaan ingericht waar het publiek een rondje offroad kan rijden met de trucks, uiteraard na overleg met de demo chauffeur die de truck bemant. 

Verder worden er in het congrescentrum bijeenkomsten georganiseerd vanuit de Rai Vereniging Speciale Voertuigen en vanuit TNL.

De opbouw van het evenement begint op vrijdag ochtend, maar de trucks kunnen in overleg al op donderdag in de namiddag worden aangeleverd. De afbouw start op zaterdag middag om 17:00 uur, het terrein moet op zaterdag avond weer worden opgeleverd.

Deelnemen? Mail naar ivandermeer@home.nl of Roger@bouwmachineweb.com voor meer informatie.

DEEL HET