Karhof Carrosserieën komt met BesteBak.nl

Carrosseriebouwer Karhof liet op de BedrijfsautoRAI een geheel nieuw concept zien. Met de naam BesteBak.nl presenteert het familiebedrijf zich aan dealers van bedrijfsauto’s en aan eindgebruikers van kippers en laadbakken.

De beste laadbakken lever je als bedrijf niet zomaar. Daar is jarenlange ervaring voor nodig. “Met BesteBak.nl wordt de 75 jaar ervaring van ons familiebedrijf in een nieuwe jas gestoken. Eentje die heel goed past, omdat wij veel waarde hechten aan de eisen van kwaliteit, uitstraling, maatwerk en service”, aldus directeur Gert-Jan Karhof. “Omdat we werken met de beste en lichtste materialen voor de langste levensduur, koopt de klant bij ons de sterkste lichte bak. Naast een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding bieden we daarom met een gerust hart vijf jaar garantie.”

De gesloten bakken worden door Karhof Carrosserieën altijd volledig gespoten in de gewenste kleur, zodat er geen kleurverschil ontstaat tussen cabine en bak. Dit resulteert in een esthetisch mooi geheel, ook na 5 jaar. De open laadbakken worden geleverd in een top conservering (poedercoaten of galvaniseren). Voor alle laadbakken geldt dat ze zijn ontworpen in eigen huis in nauwe samenwerking met eindgebruikers. Het resultaat is volgens Karhof een carrosserie die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruik en veiligheid.

De Karhof Groep heeft vestigingen in Purmerend en Nieuw-Vennep. In beide vestigingen worden de meest uiteenlopende carrosserieën vervaardigd uit hoogwaardige materialen als RVS en – omdat het minder belastend is voor het milieu - gerecycled aluminium. Bij aankoop van een nieuwe laadbak geldt standaard een korte levertijd.  

DEEL HET