Kässbohrer levert 100 trailers aan Heisterkamp in Spanje

Heisterkamp heeft honderd schuifzeiltrailers van Kässbohrer aangeschaft voor de verhuurvloot in Spanje. Sinds kort beschikt Heisterkamp over een verhuurdepot in Valencia.

Heisterkamp is al langer klant van Kässbohrer. Tegelijkertijd groeit Heisterkamp flink en beschikt het over een Europees netwerk van vestigingen. Behalve in Nederland en Duitsland, is Heisterkamp ook in Roemenië, Polen, Letland, Zweden, België. In Valencia staan nu honderd trailers gestationeerd om huurklanten vlot mee op weg te helpen.

Directeur Bart Peters van Heisterkamp legt uit dat zijn bedrijf al langer zaken doet met Kässbohrer en dat dat prima bevalt. Met name over het KTL-gecoate chassis van de Kässbohrer schuifzeiltrailers is hij te spreken. Hetzelfde geldt voor de aftersales. De trailers zijn uitgerust met een versterkte sectie rond de kingpin, versterkte achterdeuren en een gegalvaniseerde bumper voor eventueel ferrywerk. Verder hebben de trailers de vereist ferryringen en voldoen ze aan DIN EN 12642 Code XL, alsmede VDI 2700. De trailers hebben verder een K-Fix ladingzekeringsysteem dat garant staat voor 2,5 ton trekkracht.

DEEL HET