Kässbohrer komt met nieuw type agro-kipper

Trailerfabrikant Kässbohrer meldt zich met een nieuwe trailer bedoeld voor het vervoer van los gestorte agrarische producten. Op een stalen S700MC chassis fabriceerde Kässbohrer een aluminium opbouw die besteld kan worden met 40, 45 en zelfs 50 kuub laadvolume. De trailer is per direct leverbaar in Nederland.

De fabrikant ontwikkelde een aluminium vloer die aan de achterkant acht millimeter dik is en bij het kopschot zes millimeter. Dit, omdat de trailer het aan de achterkant zwaarder te verduren krijgt en omdat Kässbohrer een optimum zocht tussen een laag gewicht en een robuuste trailer die lang probleemloos mee gaat. Een 50 kuubs trailer weegt leeg 6.070 kg.

Kässbohrer kan de trailer waterdicht aanbieden of zodanig dicht dat korrels er niet uit kunnen. De klant moet aangeven wat wenselijk is. Alle delen aan de binnenkant van de opbouw zijn gelast. De trailer wordt uitsluitend geleverd op BPW-assen, naar keuze van de klant met schijf- of trommelremmen. Aangeduid als K.SKA A staat de nieuwe trailer in de prijslijst.

DEEL HET