Kässbohrer dieplader voor MRB Ulft

Het van oorsprong Duitse merk Kässbohrer wint steeds meer terrein in Nederland met haar schuifzeilen opleggers, mede dankzij de samenwerking met dealerbedrijf Van Tilburg-Bastianen, dat eerder dit jaar als importeur werd aangesteld.  Echter, het productaanbod is veel uitgebreider dan dat. Zo mocht Kässbohrer Nederland recent deze nieuwe 2-as dieplader leveren aan Frank van Wezel van MRB Groep te Ulft.

Frank is met name actief in het transport van ketels, waar de dieplader met buitendragende liggers zich uitstekend voor leent. Daarnaast wordt ook ander exceptioneel transport niet uit de weg gegaan. De keuze voor Kässbohrer was logisch:  deze robuuste oplegger met afneembare nek, hydraulische besturing (met hulpbesturing) en uitschuifbaar diepbed is multifunctioneel inzetbaar.

Handig van een breed bedrijf als de MRB Groep. De nieuwe dieplader staat op luchtgeveerde elf tons assen en heeft 26 ton nuttig laadvermogen. De remelektronica is afkomstig van Wabco en omvat ABS, EBS en RSS. Kässbohrer is een gespecialiseerde leverancier van opleggers voor het zwaar transport en biedt oplossingen voor ieder type vervoer. Een merk dat we vaker gaan tegenkomen in uiteenlopende disciplines van het wegvervoer.

DEEL HET