Kässbohrer

Kässbohrer trailers staan bekend om hun degelijke chassis en om hun robuuste opbouw. Daardoor kunnen gebruikers probleemloos duizenden keren probleemloos laden en lossen en kunnen transportbedrijven erop vertrouwen dat wat hun Kässbohrer trailer betreft, ze keurig op tijd bij de klant zullen zijn. Een kenmerk van het Kässbohrer chassis is dat elk chassis in een KTL-bad gedompeld is voor optimale bescherming tegen roestvorming. Een ander kenmerk is de grote beschermplaat rond de kingpin, die het chassis optimaal beschermt tijdens aan- en afkoppelen.

Trailers van Kässbohrer hebben verder als kenmerk dat ze afgemonteerd worden met uitsluitend de beste componenten die de branche biedt. Dit geldt niet alleen voor onderstel elektronica, voor assen en veersystemen, maar ook voor de opbouw tot en met de kleinste lampjes aan toe. Daarbij voldoen Kässbohrer trailers, tenslotte in Duitsland gebouwd, aan de strengste eisen die Duitsland heeft uitgevaardigd met betrekking tot ladingzekering. 

Kässbohrer biedt veel meer dan alleen schuifzeiltrailers. Het merk kent een breed aanbod. Zo kan Kässbohrer ook silotrailers en diepladers leveren. Op het gebied van de silo's of bulktrailers heeft Kässbohrer in Europa een reputatie hoog te houden. De kunst is hier om een laag gewicht met een hoogwaardige bouwkwaliteit te combineren, waardoor zo'n trailer lang mee gaat. Bij diepladers geldt dit de facto ook. Om een diversiteit aan trailers te kunnen leveren, werkt Kässbohrer met diverse ontwikkelings- en productiegroepen, die verantwoordelijk zijn voor hun type trailer.  Dit, met het oog op de hoogst mogelijke kwaliteit en de langste levensduur. De teams zijn dus afzonderlijk gespecialiseerd, maar uiteindelijk vallen ze onder dezelfde kwaliteitseisen waarmee Kässbohrer zich op de Europese trailermarkt onderscheidt. Toch hanteert Kässbohrer een prijsniveau waarmee het prima kan concurreren in de trailermarkt.

Winning Team

Kässbohrer trailers worden al sinds 123 jaar gebouwd in Duitsland en ze worden sinds kort in Nederland geïmporteerd door de Van Tilburg Bastianen Groep. Bij TB TTS in Ede staan de specialisten van Kässbohrer klaar om te bewijzen dat dit merk tot de top van de Europese trailerbouw behoort. Klanten die bij TB TTS een Kässbohrer trailer aanschaffen, hebben er automatisch twaalf servicepunten in ons land bij, allemaal vestigingen van Van Tilburg Bastianen.