ICTS koopt Visser European Trailer Care en VTS Aalsmeer

Vanaf 2023 maken Visser European Trailer Care gevestigd in Uithoorn en VTS Aalsmeer gevestigd in Aalsmeer, Nederland, deel uit van de ICTS familie. Beide werkplaatsen zijn gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en APK keuren van diverse soorten trailers, vooral koeltrailers en trailers voor de luchtvracht industrie. Beide werkplaatsen stellen samen zo’n 15 tal medewerkers te werk. De kwaliteit, ervaring en expertise van hun monteurs en medewerkers is alom bekend.

Zoals de heer Dirco Visser, vorige eigenaar/manager die de twee werkplaatsen verder zal leiden, het stelt: ‘ICTS is de juiste haven om zowel Visser European Trailer Care als VTS Aalsmeer verder te ontwikkelen.’

De heer Joop Roijakkers, Vice President Rental bij ICTS voegt daaraan toe: ‘Ook voor de verhuur is deze acquisitie belangrijk. Visser European Trailer Care wordt nu ook een depot vanwaar ICTS opleggers afgehaald en teruggebracht kunnen worden.’

De bestaande namen en logo’s van de bedrijven worden omgedoopt naar ICTS Services Uithoorn en ICTS Services Aalsmeer, dit om de link tussen services en verhuur nog te versterken.

ICTS is een dienstverlenend bedrijf, met vestigingen in Nederland, België, Polen en het Verenigd Koninkrijk wat betreft verhuur en service van trailers.

DEEL HET