ICTS: 50 LAG containerchassis voor P&O

 

Trailerverhuurder ICTS heeft een lange termijn full-service huurovereenkomst afgesloten met P&O Ferrymasters. De overeenkomst betreft de huur van vijftig nieuwe LAG containerchassis.

Het gaat om speciaal volgens specificaties van P&O geproduceerde containerchassis. De opleggers zijn geschikt voor 45 Ft containers.

Naast de levering van de chassis biedt ICTS ook een compleet Full-Service pakket aan. Het bedrijf beheert de volledige vloot op het gebied van onderhoud & banden en maakt voor de klant alle controle en service beurten inzichtelijk door de toevoeging van haar reporting tools. P&O Ferrymasters en ICTS hebben goede ervaringen samen op het gebied van onderhoud, reparatie, keuring en 24/7 breakdown services. Met de nieuwe investering bevestigen beiden partijen het vertrouwen in elkaar, en kijken samen positief naar de toekomst.

ICTS NV is de ferryspecialist binnen de ICTS Groep. Met een zowel lange en korte termijn verhuurvloot van 1.400 trailers bestaande uit: flatbed, schuifzeiltrailers,  mega schuifzeiltrailers, containerchassis, koeltrailers en kastenwagens. Naast diverse werkplaatsen biedt de ICTS Groep opleggers aan op maat van de klant en een breed pakket diensten en specifieke expertise aan in België, Nederland, UK, Polen en Rusland.

 

 

DEEL HET

Meer over...