Hyva met e-power kranen van Kennis naar Transport Compleet

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg zal Hyva een aantal noviteiten presenteren. Op stand 125 worden containerverwerkings- en kiepsystemen, kranen en portaalarm systemen getoond. Nieuw daarbij zijn de elektrische e-Power kranen van Kennis.

De nieuwe generatie verrijdbare Kennis kranen is gericht op verbeteringen in gewicht, emissie, veiligheid en ergonomie om klanten van dienst te zijn die moeten anticiperen op nieuwe voorschriften en maximale laadvermogens. De Kennis 13-RL is een  lichtgewicht kraan die volgens Hyva vooral geschikt is voor het werken vanaf kleinere truck-/opleggerplatforms in een beperkte ruimte.

Kennis e-Power kranen 

De nieuwe Kennis e-Power kranen komen tegemoet aan de toegenomen vraag van klanten naar elektrisch bediende voertuigen en de voortdurend strengere milieueisen ten aanzien van dieselemissies en bijkomende geluidsoverlast bij het laden en lossen. De verrijdbare Kennis e-Power kranen zijn voorzien van een intelligent elektronisch besturingssysteem dat de elektrische voeding optimaliseert en de accu's oplaadt tijdens het rijden van de truck. Dankzij dit systeem kan de kraan worden bediend terwijl de motor van de truck is uitgeschakeld. De elektrisch aangedreven kranen zijn geschikt voor het laden en lossen in de nacht of werkzaamheden in de bebouwde kom. In een aantal landen, waaronder Nederland, wordt deze groene investering door de overheid beloond met directe investeringsvoordelen voor de transporteur.

Titan

De opnieuw ontworpen Titan portaalsystemen zijn verbeterd met nieuwe afstandsbedieningen, weegsysteem en gebogen hefarmen. Ze worden tijdens de fabricage ook voorzien van een poedercoating op alle stalen onderdelen voor betere conservering van het systeem. Tevens zijn de nieuwe portaalsystemen volledig boutbaar voor snellere en eenvoudigere montage op het chassis. Samen bieden deze innovatieve eigenschappen belangrijke voordelen voor de portaalarmbranche.

Nieuwe Alpha kipcilinders

De vijfde generatie Alpha series kipcilinders die Hyva binnen een periode van drie decennia heeft geintroduceerd, heeft Hyva’s positie in kiepoplossingen nog eens bevestigd en voortgezet. De trekker-/opleggerkit FE A191 is een oplossing voor het zware werk, met een hoge hefcapaciteit van 67-83 ton en een korte kieptijd tot 26 seconden. De volledige kit omvat een front-end cilinder (FE A191) die is aangevuld met een kiepventiel, slangbreukbeveiliger, tandwielpomp en achter gemonteerde olietank.

Transport Compleet 

Transport Compleet Hardenberg is een vakbeurs voor de hele transportindustrie waar regionale, nationale en internationale marktleiders hun nieuwste producten, oplossingen en diensten presenteren. De getoonde producten omvatten trucks, transportkranen, opleggers, carrosserieën, auto's, bovenbouwen, onderdelen, accessoires en nog veel meer. Exposities en informatie worden aangevuld met lezingen en demonstraties. Transport Compleet wordt gehouden op 26, 27 en 28 maart aanstaande in Hardenberg. Klik hier voor meer informatie.

 

 

DEEL HET