Heiwo trailers voor HOP Transport Drunen

HOP Transport uit Drunen neemt drie nieuwe Heiwo koeltrailers in gebruik. de opleggers zijn inwendig 13,53 meter lang en 2,85 meter hoog.

Heiwo ontvangt regelmatig vragen over de inwendige afmetingen; ,,kan het niet wat langer? Dat kan, zo bewijst de trailerbouwer uit Wolvega met deze nieuwe opleggers. Heiwo produceert de wanden voor de carrosserieën op maat, waardoor dit mogelijk werd. Voor de lading zekering zijn vijf vloer- en dak rails aangebracht en een verzonken rail in de zijwanden.
 
De extra lengte wordt door Hop Transport gebruikt voor het laden van Deense plantenkarren. Er passen 43 karren, net als in iedere standaard trailer, maar door de 15 cm extra past er dan ook nog een beveiligings balk achter. Dat heeft de voorkeur boven een spanband.
 
Het HTF chassis is uitgevoerd met 3 starre assen waarvan assen één en drie zijn uitgevoerd zijn als liftas. Verder zijn de opleggers ondanks de lage schotelhoogte van 1000 mm toch voorzien van palletkisten voor 24 Euro’s. Ook zijn er D’hollandia onderschuif laadkleppen gemonteerd met een plateau lengte van 2000 mm.
Heiwo Coating heeft alles gespoten in de Scania witte kleur waarna de belettering werd aangebracht.

DEEL HET