Heiwo plywood opleggers voor Jooren Transport

Jooren Transport uit Ouderkerk aan de Amstel heeft twee nieuwe Heiwo 3-assige plywood opleggers met Tridec besturing in bedrijf genomen.

De carrosserieën zijn voor de ladingzekering voorzien van 2 Loadlokrails op de zijwanden, Heiwo brengt hiervoor in het eigen paneel tussen de 2 lagen triplex een staalplaat aan waarin de schroeven zich vastzetten. Heiwo is hiermee uniek in Europa. Het plywood paneel waar de zijwanden uit bestaan wordt in eigen huis uit 4 lagen opgebouwd. Het kopschot is met 35 mm dikte direct XL gecertificeerd. De achterzijde is afgesloten door een Bär 3000 Kg achtersluitende laadklep waarbij het platform speciaal is voorzien van gaten met bussen voor de afneembare strippen voor de borging van rolcontainers.
 
De topklep die de laadruimte afsluit boven de laadklep is uitgerust met 4 scharnieren waardoor het mogelijk werd om de camera precies in het midden te plaatsen. De totale carrosserie is in de rode 'Dirk' kleur gespoten en voorzien van een blanke laklaag ter voorkoming van het dof worden. De opleggers zijn voorzien van Tridec besturing op de laatste as.

DEEL HET