Heiwo op Draco chassis voor Koers & Zn.

Koers en Zonen uit Hoogersmilde heeft een opvallende 3-assige gestuurde oplegger van Heiwo in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een Draco chassis.

Het Draco chassis is voorzien van een 2-stang gestuurd systeem voor de 3e as en een liftas op de 1e as. De oplegger is voorzien van Valx 10 Tons assen met trommelremmen en luchtvering (spoorbreedte 1200 mm). Verder zijn der de nieuwe Alcoa Durabright velgen gemonteerd en heeft Heiwo een multitemp carrosserie opgebouwd voor de distributie van Jumbo supermarkten. De opbouw is uitgevoerd met een Carrier Vector 19 HE MT City met een 2e verdamper achterin. De 2 temperatuur zones worden gescheiden door een verplaatsbaar en opklapbaar tussenschot.
 
De achterzijde is afgesloten met speciale harmonica deuren waardoor deze geopend kunnen worden in smalle ruimtes, hierachter is een zware achtersluitende Bär Piek laadklep gemonteerd met een plateaulengte van 2210 mm.
Bij Heiwo Coating is het geheel in twee kleuren metallic grijs gespoten en voorzien van de belettering. Heiwo wenst de familie Koers heel veel plezier van deze op maat gemaakte oplegger.

DEEL HET