Heiwo LZV voor Bernhard Bloementransport

Transport- en verhuurbedrijf Bernhard uit Luttelgeest heeft wel in een zeer bijzondere LZV combinatie geïnvesteerd. Het gaat om een combinatie van een oplegger met een middenas-aanhangwagen van Heiwo.

Alles wat momenteel technisch mogelijk is, is volgens Heiwo in deze LZV-combinatie verwerkt. De oplegger heeft een inwendige lengte van 13.59 meter met een pneumatische roldeur. De middenas-aanhangwagen heeft een inwendige lengte van 7,67 meter met in het kopschot naar binnendraaiende deuren en een pneumatische roldeur in het achterportaal die ook zover mogelijk naar achteren toe is ingebouwd.
 
Om alles op te noemen is deze rubriek te klein, maar een paar highlights: vloeren voorzien van ruim 35 potjes op de VBA-karren vast te zetten, taps oplopende zijwanden waardoor achter meer ruimte is onder de roldeur, voorwand naar voren toe geplaatst voor meer binnenruimte, en een koelinstallatie en separate warmwater-kachel op het kopschot en het rolluik wat slechts 65 mm van de totale lengte opneemt zijn slechts een paar voorbeelden.
Het geheel is bij Heiwo Coating gespoten, inclusief het logo met de witte roos. Vervolgens is alles met blanke lak afgewerkt. 

DEEL HET