Heiwo levert LZV aan LLSS

Bloemenvervoerder LLSS uit Bergambacht heeft onlangs uit handen van Heiwo een nieuwe LZV in gebruik genomen. Op een MAN 6x2 motorwagen bouwde Heiwo de gewenste carrosserie. Verder leverde Heiwo een dolly en een twee-assige oplegger.

Kenmerken van de truckopbouw zijn verlichting boven en onder op de profielen van de carrosserie. Heiwo heeft de pneumatisch volume onderbouw koppeling met een 50 mm trekoog gemonteerd

Inwendige hoogte is 2780 mm, vloer is voorzien van 2+2 verzonken bloemengoten met gatenprofielen. De Thermoking UT 1200 is uitgerust met een verdamper voorin en een verdamper achterin. De volume laadklep is van D'Hollandia en heeft en hefvermogen van 2000 Kg. De gehele opbouw is wit gespoten en het hupframe is standaard verzinkt.

De nieuwe LZV heeft een laadcapaciteit van 68 Deens plantenkarren in, dat wil zeggen 58 % meer dan in een standaard oplegger. Daarnaast kunnen er ook 35 bloemenkarren meegenomen worden.  De 2-assige starre dolly is geleverd door Heiwo. De 2-assige gestuurde oplegger is eveneens geleverd door Heiwo en het stuursysteem is gedwongen gestuurd. Het geheel is fraai afgewerkt, ook van de kant van MAN. Opvallend tot slot zijn de lichtmetalen wielen rondom.

LLSS doet al tien jaar zaken met LLSS. Het bedrijf levert bloemen en planten door de gehele Benelux. LLSS heeft depots in Dieverbrug, Drunen en Gronsveld.

DEEL HET