Heiwo doorlaad combi voor Lesscher Deurningen

Transportbedrijf Lesscher uit Deurningen heeft een nieuwe HTF middenas chassis en Heiwo carrosserie in gebruik genomen die samen met de eerder geleverde motorwagen een geconditioneerde doorlaad combinatie vormt.

De HTF middenas aanhangwagen is voorzien van een verzinkt chassis en, net als de eerder al geleverde DAF CF een geïsoleerde Heiwo carrosserie. Beide carrosserieën zijn voorzien een de doorlaadmogelijkheid. Hierin biedt Heiwo meerdere keuzemogelijkheden. Lesscher koos voor één vast kopschot deel met daarnaast een harmonica deur van 1300 mm breed. Daar achter is een scharnierende overrijdbare plaat aangebracht. Voor ladingzekering zijn er 5 rijen vloer- en dakrails aangebracht, samen met een ingebouwde loadlok rail.
 
Inwendig 2510 mm breedte
Een nieuwe ontwikkeling bij Heiwo is dat de inwendige breedte nu bijna 2510 mm kan zijn. Dit is mogelijk geworden door de introductie van een CNC gestuurde zaagtafel waardoor productie technisch meer mogelijk is. Het geheel is verder voorzien van een Carrier / TRS koelmachine en een Bär onderschuiflaadklep. 

DEEL HET