Heiwo bloemenwagen opbouw voor A.Vos en Zoon Andel

Firma A. Vos en Zoon uit Andel heeft een nieuwe Scania truck met Heiwo isotherme carrosserie in gebruik genomen. De opbouw is geschikt voor het vervoer van bloemen en planten. A. Vos en Zoon fungeert hierbij als groothandel en biedt lokale bloemenhandelaren de mogelijkheid om zelf in de laadruimte hun keuze kunnen maken. 
 
De inwendig 9.55 meter lange en 2.75 meter hoge carrosserie is voorzien van een 2.2 meter hoge zijdeur met kanteltrap die verwerkt is in de gesloten zijafscherming. Deze roestvrijstalen gesloten zijafscherming sluit naadloos aan op de opbouw d.m.v. een pianoscharnier. Hierdoor is het truckchassis voor eventueel onderhoud ook goed vanaf de zijkant bereikbaar.
 
De D’Hollandia achtersluitende laadklep heeft een plateaulengte van 2.2 meter en is in de stille Piek uitvoering uitgevoerd waardoor ook binnen de venster tijden stil geladen en gelost kan worden. Het geheel is bij Heiwo Coating zilver metallic gespoten en direct in het spuitproces voorzien van blanke lak, Vervolgens is de belettering verzorgt door Tanco reclame.

DEEL HET