Heisterkamp Techniek is Servicepartner van DHS in Apeldoorn

Per 1 oktober 2016 is Heisterkamp Techniek in Oldenzaal, bestaande uit Heisterkamp Truck Service en Heisterkamp Trailer Service, servicepartner voor DHS in Apeldoorn.

Op vijf september jl. is de intentie om samen te werken uitgesproken. Disbergen Hydrauliek Service uit Apeldoorn is leverancier en opbouwer van HMF autolaadkranen, Hyvalift haak- en portaalarmsystemen, HYVA kippers en VDL kabel- en kettingsystemen. Tevens leveren zij de welbekende verrijdbare Kennis kranen.

Tot 2012 had Disbergen ook een vestiging in Hengelo. Met het sluiten van deze vestiging bleek er vanuit de markt een serieuze vraag te zijn ontstaan bij klanten naar een servicepunt. Voor diverse regionale gebruikers van systemen van DHS is Apeldoorn net te ver en zo ontstond er de behoefte aan een nieuw servicepunt. Het contact tussen Heisterkamp Techniek en DHS en de flexibiliteit van beide bedrijven gaf de doorslag voor een samenwerking. Heisterkamp Techniek kan niet alleen de service verlenen op de gangbare uren, maar ook daarbuiten. Ook heeft Heisterkamp kortgeleden zes monteurs gecertificeerd voor het keuren van kranen. Daarnaast kan Heisterkamp internationaal 24/7 service laten verlenen door één partner werkplaats in Europa. Dit loopt dan via de Heisterkamp Breakdown Service.

Beide bedrijven zijn blij met deze samenwerking. Heisterkamp: “Onder iedere kraan of containersysteem zit een truck, aanhanger of oplegger. Daar zit onze oorspronkelijke kennis", aldus Heisterkamp. De verkoop van de systemen blijft volledig in handen van DHS in Apeldoorn. 

DEEL HET