Heisterkamp servicepartner voor Wielton

Onlangs zijn de contracten getekend door Heisterkamp Trailerservice en Wielton Trailers. Een samenwerking op het gebied van service is een feit. De Poolse trailerproducent Wielton was al langere tijd op zoek naar een verdere invulling van hun servicenetwerk in West Europa.

Vorig jaar is Heisterkamp Trailerservice in contact gekomen met de aftersales afdeling van Wielton Trailers uit Polen. Daarin werd het vertrouwen naar elkaar al uitgesproken.  Heisterkamp verzorgt nu voor Wielton de oplossing bij strandingen door middel van de eigen Heisterkamp Breakdown Service 24/7 met haar meer dan 15.000 service partners in Europa. De samenwerking is ondertussen al in volle gang, aldus Heisterkamp.

Daarnaast zijn de eigen werkplaatsen van Heisterkamp in Oldenzaal en Travemünde erkend servicepartner geworden voor Wielton.  Mede door de ligging van Heisterkamp Trailerservice in Oldenzaal aan de grensovergang Nederland – Duitsland A1 (NL) – A30 (DE) en Heisterkamp Trailerservice in Travemünde nabij Lübeck en haar havens is het voor beide partijen een win win situatie, aldus het Heisterkamp bericht.

Ondertussen wisten 65.000 Wielton opleggers hun weg te vinden naar 35 landen in de wereld. Wielton is werelds tiende trailerbouwer, vierde in Europa en groeiende. Circa 13.000 trailers verlaten per jaar de fabrieken in Polen, Italië en Frankrijk. Sterk punt van Wielton is dat zij klant specifieke trailers kunnen bouwen. Met de vijftien productgroepen kan Wielton 800 configuraties realiseren. In de eerste drie kwartalen van 2016 heeft Wielton naar eigen zeggen de beste resultaten in haar geschiedenis gerealiseerd. 

DEEL HET