Heisterkamp levert nieuwe trailer binnen twee weken

Heisterkamp Trailer Rental beschikt over een permanente voorraad nieuwe trailers die het bedrijf in staat stelt elke klant binnen twee weken aan een nieuwe trailer te helpen.  In de gewenste huisstijl en eventueel voorzien van een laadklep, of overige gewenste aanpassingen.

Alle benodigde services die hierbij komen kijken, ook wanneer de trailer al langer onderweg is, levert Heisterkamp ook. Deze activiteiten zijn ondergebracht in de Service Divisie van het bedrijf.

Heisterkamp bestaat honderd jaar en een reden waarom het bedrijf zo lang bestaat is dat het steeds tijdig inspeelt op vragen uit de markt. Heisterkamp Trailer Service beschikt over ruime kennis van alle typen trailers. Het gevolg is dat Heisterkamp voor tal van klanten het wagenpark beheert via de afdeling Fleetservice.

Heisterkamp Trailer Services kan nieuwe en gebruikte  trailers rijklaar maken en indien gewenst ze in de gewenste klantkleur spuiten.  Tevens  hebben ze de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het restylen van trailers en trucks, we kunnen voor de klant het totale pakket uitvoeren, zelfs rebranding van de gehele vloot.

Alle onderhoud aan trailers kan door Heisterkamp worden uitgevoerd. Inmiddels zijn alle schadeherstelactiviteiten ondergebracht in een nieuw pand; hier is ook geïnvesteerd in een nieuwe spuitcabine. Ook polyester-reparaties aan koeltrailers behoort tot de mogelijkheden.

Heisterkamp is servicepartner van diverse trailerfabrikanten. Onlangs is Heisterkamp ook door D-TEC en Kraker benoemd tot servicepartner. Met een grote groep andere trailerfabrikanten heeft Heisterkamp een soortgelijke service overeenkomst. Het voordeel hiervan is dat Heisterkamp beschikt over de juiste, actuele service-documentatie en natuurlijk de juiste, benodigde originele onderdelen.

"Maar wat ik wil benadrukken is dat wij merk onafhankelijk zijn en dat geeft ons een voorsprong, ik noem het een overzicht over de servicebehoeften in alle geledingen van de trailerbranche. Nieuwe klanten die op zoek zijn naar professioneel trailerbeheer, kunnen hier beslist hun voordeel mee doen", aldus Robert Kaptein van Heisterkamp. "Mocht er sprake zijn van ongeplande stilstand, dan kan Heisterkamp hier ook razendsnel op inspelen. Onze Breakdownservice heeft in heel Europa een uitstekende reputatie."

DEEL HET