Harbers Trucks met Truck Controller naar Kipper Event

Harbers Trucks komt naar het Kipper Event met een aantal fraaie trucks, maar ook met Truck Control, een systeem waarmee alle rij- functies van een voertuig bediend kunnen worden met een afstandsbediening.

Met Truck Control kunnen alle rij-functies van het voertuig bediend worden door middel van een afstandsbediening. Denk hierbij aan gas geven, remmen en schakelen (A, N, R). Aanvullende functies zoals motor start/stop, flitsers en de claxon kunnen ook aangestuurd worden via de afstandsbediening. 

Truck Control is exclusief ontwikkeld voor Volvo Trucks, opgebouwd door Harbers Trucks

Volvo Trucks biedt de oplossing van Volvo Dynamic Steering (VDS), deze optie is een vereiste voor het opbouwen van Truck Control. Volvo is hierin de koploper in de markt.  Hierdoor is het opbouwen van extra componenten aan het stuursysteem niet nodig. Zo blijft alles origineel Volvo. Dit was bij de ontwikkeling van Truck Control een vereiste, want hiermee worden geen risico’s genomen met het stuursysteem van de truck.

Truck Control is de perfecte oplossing om niet onnodig in en uit te stappen, Buiten de tijdswinst, helpt Truck Control uw chauffeur ook ergonomisch. Efficiëntie, Ergonomie en uiteindelijk een tevreden chauffeur en klant. 

Harbers Trucks in Barneveld en Harderwijk zijn exclusieve Truck Control dealers. Hier zijn vakkundige monteurs opgeleid om het systeem op te bouwen. 

Meer informatie over het Kipper Event vindt u hier!

DEEL HET