Grote nieuwe werkplaats voor European Truck & Trailer Care

Directeur Anton Müller heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw bouwplan voor een grote werkplaats. Die komt niet ver van de huidige locatie, zo'n 2,5 kilometer vanaf de A1, aan de zuidkant van Holten. Voor het einde van dit jaar moet de nieuwe vestiging gereed zijn.

De nieuwe werkplaats vult de bestaande aan en bevindt zich tegenover de huidige locatie van zowel werkplaats als transportbedrijf. De focus bij de nieuwe vestiging ligt op het afbouwen van nieuwe trailers en het repareren van bestaande. Daarbij kunnen ook koelmotoren worden geserviced en schades worden hersteld.

Klanten kunnen verder terecht voor laadkleprevisie, volgapparatuur voor opleggers, banden, hydrauliek, HACCP en voor EBS-uitleesapparatuur. Voor trucks komen er universele servicemogelijkheden.  Desgevraagd laat Müller weten ter plekke nog acht monteurs te kunnen aanstellen.

European Truck en Trailer Care is behalve in Holten, ook gevestigd in Duiven en in Lekkerkerk. In Holten wordt straks over vijf werkplaatsen beschikt. 

DEEL HET