Groot RMO Techniek servicepartner Thermo King

Groot RMO Techniek levert vanuit de vestigingen in Opmeer en Waddinxveen voortaan ook service en onderhoud voor relaties van Thermo King Transportkoeling en Frigoblock.

Vanaf 1 maart 2023 is Groot RMO Techniek officiële servicepartner voor alle onderhoud en service aan Thermo King en Frigoblock koelsystemen. Hiermee wordt de jarenlange samenwerking tussen beide bedrijven versterkt en kunnen de activiteiten van de servicevestiging in Hoorn worden overgenomen.

Groot RMO Techniek is sinds 2001 officieel Frigoblock dealer. In 2016 werd het portfolio van Thermo King Transportkoeling uitgebreid met koelsystemen van Frigoblock. Vanaf dan start de jarenlange samenwerking tussen Groot RMO Techniek als opbouw- en kennispartner van deze volledig elektrische koelsystemen voor Thermo King Transportkoeling. Later volgen de hybride koelsystemen; een combinatie van Thermo King (diesel)units en Frigoblock invertertechniek waardoor de samenwerking en kennisdeling nog intensiever werd. Ook voor het onderhoud van zowel Frigoblock als Thermo King koelunits kon Thermo King Transportkoeling voor haar relaties in Opmeer en Waddinxveen terecht.

Met de steeds urgentere behoefte aan meer emissieloze koeloplossingen en de monteurs die nodig zijn om service en onderhoud daarvan op hoog niveau te houden is de officiële samenwerking tussen beide bedrijven een logische stap. Dirk Groot licht toe: “Groot RMO Techniek onderhoudt en repareert al jaren diverse merken transportkoelingen en aandrijvingen. Met de expertise van onze vaste groep medewerkers staat service hoog in het vaandel. Waar de meeste bedrijven stop zeggen gaat Groot RMO Techniek nog een stapje verder om aan de steeds strengere eisen van de klant te voldoen. Ook voor batterij-oplossingen in de gekoelde en niet gekoelde markt loopt Groot RMO Techniek al een aantal jaren mee en kan voor iedere uitdaging wel een oplossing vinden. Zo kunnen wij Thermo King Transportkoeling uitstekend ondersteunen en kan Thermo King® met de wereldwijde dekking ons een groter draagvlak bieden.”

Op de foto Dick Gilhuis en Dirk Groot tijdens de ondertekening van het contract.

DEEL HET