GLE neemt werkplaats van DFDS Gent over

DFDS Logistics Gent besteedt zijn werkplaats uit aan Global & Local Enterprises, die een keten van werkplaatsen beheert met goed opgeleide monteurs en leidinggevenden. Zij zullen voortaan instaan voor de reparaties en het onderhoud van DFDS’ vrachtwagens en trailers.

Joop Roijakkers, voorzitter van Global & Local Enterprises: “Onze dank aan Luc Geysen, Managing Director, DFDS Logistics Belgium, om dit lange termijn partnerschap efficiënt en snel tot stand te hebben gebracht. De werkplaatsen zijn onze eerste strategische prioriteit. Ons doel is uit te breiden en onze activiteiten te ontwikkelen in de belangrijkste Europese transporthubs. Het verheugt me om ons outsourcing concept verder te kunnen ontwikkelen, ditmaal met DFDS in de haven van Gent in België.”

Luc Geysen: “We zochten een betrouwbare partner om onze werkplaats te beheren en besloten de ervaring van GLE te gebruiken om een win-win situatie voor beide partners te bestendigen. Onze focus gaat nu naar onze klanten. Met ons uitgebreid netwerk van spoor- en wegenvervoer, terminals, schepen, hubs en sterke IT infrastructuur, kunnen we per sector op maat gemaakte oplossingen bieden.”

DEEL HET