Gestuurde polyester Krone koeler voor Combilo

Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een gestuurde polyester Krone koeloplegger af aan Combilo in Waddinxveen.

Door de monteurs van Wezenberg werd de oplegger aangepast naar de wensen van de klant. Voor de koeling werd er een Vector 1550 koelmachine gemonteerd.

De verlichting aan de achterzijde is volledig uitgevoerd in RVS met LED verlichting. Combilo koos voor een trailer met een gestuurde as. De middelste as beschikt over een liftmogelijkheid.

Combilo is een groot handelsbedrijf in groenten en fruit. Al 90 jaar lang verbindt Combilo aanbod en vraag: teler, retailer, importeur, groothandel. Dit gebeurt niet alleen in Nederland, maar door heel Europa.  Combilo werkt met ICT-systemen die naadloos communiceren met de systemen van de Nederlandse leveranciers en Europese afnemers. Het bedrijf beschikt over een eigen distributiecentrum met een opslagcapaciteit van 4000 pallets. In deze complexe omgeving wil Combilo de meest betrouwbare partner zijn voor telers, telerorganisaties, retailers, importeurs en groothandelsbedrijven.

DEEL HET