Frans de Graaff neemt RTR over

Trailerverhuurder RTR is sinds 1 juli in handen gekomen van de operationeel directeur van het bedrijf, Frans de Graaff. Hij heeft ook zijn tweede zoon naar het bedrijf gehaald en gedrieën vormen ze het bestuur van het verhuurbedrijf dat is gevestigd in Barendrecht. 

RTR is een in koel- en vriestransport gespecialiseerd verhuurbedrijf dat nu 35 jaar bestaat. De oprichter en grootaandeelhouder Peter van der Tholen heeft in goed overleg besloten zich uit de onderneming terug te trekken. Frans de Graaff verzekert ons dat hij op de achtergrond als adviseur betrokken blijft. Laatstgenoemde weet zich ondersteund door zijn beide zonen Wilbert en Christiaan met wie De Graaff op een bescheiden en doordachte schaal verder wil werken aan de groei van RTR.

De trailervloot die RTR inzet omvat nu 500 eenheden. De meeste trailers zijn geleverd door Schmitz en hebben een Thermo King koelmachine.  RTR kan ook complete LZV aanleveren voor de verhuur. Sinds 2015 zijn alle trailers uitgerust met telematica. Het onderhoud is afgestemd met tal van trailerspecialisten verspreid over het hele land, dit geldt ook voor onderhoud aan laadkleppen en koelmachines. 

DEEL HET