Fraaie Heiwo trailer voor Kleer Delicatessen

Kleer Delicatessen uit Kwintsheul heeft een fraaie nieuwe combinatie op de weg gezet. Achter een nieuwe Scania trekker is een drie assige Heiwo oplegger gekoppeld die voorzien is van vele opties en een bijzonder fraaie kleurstelling.

De oplegger heeft een inwendige lengte van 13.515 mm en een hoogte van 2650 mm. De wanden zijn uitgevoerd als vijf-laags Heiwo zijwanden met ingebouwde bindrails. In het dak zijn zeven ronde LED lampen ingebouwd. Het HTF chassis is uitgerust met een liftas op asopositie 1, Alcoa dura bright wielen en drie delige RVS lichtbakken met LED verlichting. Ook alle zijverlichting en de achteruitrij lampen zijn als LED uitgevoerd.

Dankzij de dubbele harmonica achterdeuren zijn deze ook te openen in krappe ruimtes, bijvoorbeeld als er een andere oplegger naast staat. Verder is er een D'Hollandia 2 tons ondershuiflaadklep met 180 AH accu's gemonteerd. De koeling wordt verzorgd door een Carrier koelmachine.

De gehele opbouw is eerst wit gespoten voordat de reclame er op is aangebracht. Ook de zijafscherming is in kleur gespoten.

Kleer Delicatessen vervoert zijn producten binnen Nederland met deze fraaie nieuwe combinatie.

DEEL HET