Fliegl naar de TKD met o.a. een afschuifdumper

Fliegl komt naar de TKD met onder meer een afschuifdumper en een drie- assige semi- dieplader met wielkuilen.

Fliegl heeft een uitgebreid leveringsprogramma; van tandemas schamel aanhangers met een laadvermogen van 9 ton tot 4-assige opleggers van 55 ton.

Op de TKD zal voor het eerst in Nederland een 3-assige dieplader worden tentoongesteld die naar wens van een Nederlandse klant is gebouwd. Zo is deze voorzien van een Tridec stuursysteem en van wielkuilen voor het transport van de hogere machines. De afdekplaten van de kuilen kunnen eenvoudig door 1 persoon worden weggeschoven. Lange oprijrampen zorgen ervoor dat ook hoogwerkers of walsmachines zonder problemen op de dieplader kunnen rijden. Vrij uitzonderlijk voor deze diepladers is dat deze volledig gegalvaniseerd is, wat een lange levensduur garandeert.

Verder toont Ludo Pauwels, Fliegl importeur voor de Benelux, een 20 M³ 3-assige afschuifdumper Fliegl Black-Bull voor dumpertransport met een landbouwtrekker. Een ideale combinatie voor grondverzet waarbij zowel transport over de weg als off-road werk belangrijk is. Door het afschuifsysteem blijft er nooit grond kleven in de bak en kan er gelost worden in tunnels of overspanningen.

Om (bedrijfs)terreinen en de wegen netjes te houden worden op de Fliegl stand ook de veegborstels gepresenteerd, waaronder in première de nieuwe KEH type 700, een compacte machine voor aanbouw aan de trekker met een borsteldiameter van 700 mm.

Beton maken op de bouwplaats kan vaak veel tijd besparen. Ook hiervoor heeft Fliegl een ruim aanbod betonmengers; van 300 liter aftakas aangedreven tot 2500 liter elektrisch als verplaatsbare betoncentrale. Op de stand zal een 600 liter menger te zien zijn.

DEEL HET