Feld Carrosserie en Stam Obdam weer bij elkaar

De Noordhollandse carrosseriebedrijven Feld Carrosserie uit Hoorn en Stam uit Obdam gaan per 1 april 2021 fuseren tot Feld Stam, zo melden zij op sociale media. Beide bedrijven begonnen kort na de bevrijding, maar gingen daarna als twee gescheiden bedrijven verder.

Feld Carrosserie heeft zich in de loop der jaren naast nieuwbouw, meer gespecialiseerd en toegelegd op levering, service en onderhoud van trailers in hun vestiging in Hoorn. Dat leidde in 2019 tot een “eigen fabricaat trailer”. Stam Obdam heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in nieuwbouw van klantspecifieke laadbakken en reparaties en schades van alle soorten opbouwen op hun locatie in Obdam. Ook heeft Stam Obdam zijn eigen Roll-Over schuifkap en een reclame-afdeling.

Met deze fusie hebben de bedrijven nagenoeg alle specialismen op het gebied van onderhoud, schades, reparaties, nieuwbouw en spuit- en reclamewerk in de carrosseriebranche in huis en kunnen zij de klanten nog beter en met een nog breder scala van dienst zijn, zo laten zij weten in hun bericht.

Op korte termijn zal er buiten de naam niets veranderen en opereert Feld Stam nog vanuit de twee bestaande vestigingen Hoorn, Electronweg 6, industrieterrein HN80 en Obdam de Braken 3 en 15. De verwachting is dat eind 2021 de locatie in Obdam wordt verlaten. Op Hoorn 80 heeft Feld Stam een tweede locatie gevonden om extra ruimte te creëren die volgens hen nodig is voor alle activiteiten.

Feld Stam zal na de verhuizing opereren vanuit het bestaande pand van Feld aan de Electronweg 6 en de nieuw aangekochte panden aan de Atoomweg 9-11, allemaal gelegen op het industrieterrein HN80 in Hoorn.

DEEL HET