ETC start met meeneemheftrucks

European Trailer Care (ETC), start per direct met de import en verkoop voor Nederland en België van de Transmanut meeneemheftrucks. Dit Franse bedrijf zocht vertegenwoordiging in de noordelijke landen.  

De verkoop zal plaats vinden vanuit een drietal ETC-vestigingen, te weten Heerhugowaard, Akkrum en Veendam. In alle andere vestigingen in Nederland en België kunnen de meeneemheftrucks van Transmanut geserviced worden.

Volgens ETC kenmerken de meeneemheftrucks van Transmanut zich door een relatief eenvoudige constructie en een laag eigen gewicht, door toepassing van aluminium. Het chassis is van metaal en volledig geschoopeerd, wat leidt tot langdurige roestwering. Het Franse bedrijf biedt een keur aan meeneemheftrucks waardoor de machines met alle gangbare laadvermogens leverbaar zijn.

Transmanut experimenteert in eigen land met een elektrisch aangedreven versie. Op termijn zal die ook geëxporteerd gaan worden, is de verwachting. Volgens ETC zijn de gebruikskosten laag en beschikt de keten over voldoende onderdelen om service te kunnen waarborgen. De eerste meeneemheftrucks van dit merk zijn inmiddels verkocht.  

DEEL HET